Wilt u klantloyaliteit opbouwen in onzekere tijden? Geef leners aangepaste, real-time updates

Toen Dan Sogorka begin maart het stokje overnam als CEO en president van hypotheekservicebedrijf Sagent, was de heersende wijsheid dat de industrie binnen 12 tot 18 maanden een afkoelingsperiode zou treffen, waardoor bedrijven in de ruimte wat zij beschouwden als voldoende tijd om hun online verliesmitigatie/leningsmodificatietools op te voeren voordat een verwachte piek in wanbetalingen en faillissementen die tools nodig achtten in 2021.

Maar twee weken na zijn benoeming, met COVID-19 wurgen de Amerikaanse economie en rijden miljoenen in lening verdraagzaamheid programma’s, werd het duidelijk aan Sogorka dat hypotheekverstrekkers nodig om fast-track hun online benadering van verdraagzaamheid, bieden meer up-to-date informatie rond de individuele lening van hun klanten prestaties en kredietnemers te voorzien van online opties voor het wijzigen van hun leningen.

“COVID versnelde dat allemaal,” zegt Sogorka, “en creëerde een aantal nieuwe rimpels.”

Tech innovatie is een prioriteit op de origination kant al jaren, Sogorka legt uit, daterend uit de vroege Rocket Mortgage dagen toen de investering was gieten in front-end systemen vanuit elke denkbare hoek. Investeringen in de soorten processen die negatieve connotaties dragen, zoals lening mods en verdraagzaamheid, bleef ver achter. Met miljoenen Amerikanen in paniek over het lot van hun hypotheken, COVID-19 wakker kredietverstrekkers en servicers aan de hiaten in de dienst die ze waren het verstrekken van hun meer noodlijdende klanten.

Random Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*