Transparantere gegevens om beleggers terug te helpen in CRE-pool

Commerciële vastgoeddeals storten in onder de druk van COVID-19. Een reden voor mislukte deals in het afgelopen kwartaal is niet op elkaar afgestemde prijsverwachtingen, omdat zowel kopers als verkopers niet zeker weten waar waarden zich bevinden.

Als gevolg van de onzekerheid, beleggers worden steeds afhankelijker van technologie om gegevens en informatie te verstrekken om hen te helpen verlichten terug in hun comfort zone en brengen deze vastgelopen deals tot een einde. Altus Group, een toonaangevende dataprovider, heeft onlangs zijn nieuwste cloudgebaseerde toepassing aangekondigd om de zichtbaarheid en transparantie te vergroten om beleggers te helpen hun beleggingsprestaties te maximaliseren.

DataExchange 3.0 is een value management platform dat duizenden gebruikers en meer dan 8.000 activa ondersteunt met een gecombineerde activawaarde van meer dan $ 650 miljard, en onlangs zijn functionaliteit buiten de VS heeft uitgebreid met het Verenigd Koninkrijk, Europa en Azië-Pacific.

“Waarderingen zijn gebaseerd op transacties, maar als er geen transacties worden gedaan [als gevolg van COVID-19], de volgende beste ding is om te kijken naar hoe iedereen kijkt naar de waarde van hun activa en onroerend goed,” zei Rick Kalvoda, senior executive vice president bij Altus Group. Als een taxateur bijvoorbeeld een taxatie en aannames voor een kantoorgebouw in New York krijgt, kan Altus Group die beoordeling beoordelen naast andere kantoorgebouwen die dit kwartaal in dezelfde regio worden gewaardeerd.

Random Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*