Technologie kan de hypotheekindustrie niet alleen redden

Aangezien veel nadruk wordt gelegd op technologie in de kredietverlening van morgen omgeving, zal het niet een reddende genade zonder lange termijn strategieën over hoe die technologie past in uw bedrijf.

Andrew Weiss, vice president van platformstrategie bij Origence, een end-to-end digitale oplossing, zegt dat technologie weliswaar een cruciale en strategische rol speelt, maar dat het gaat om het begrijpen van uw bedrijf en hoe het zich verhoudt tot technologie, het zoeken naar mogelijkheden om te implementeren en ervoor kiest om samen te werken met partners en leveranciers die een bewezen track record hebben.

In een webinar gehost door Origence, Weiss zegt dat niemand echt weet waar de hypotheek-industrie gaat of wat de volledige effecten van de pandemie zullen hebben op onze industrie, maar het zal een katalysator voor verandering.

“De hypotheekindustrie in het algemeen is achtergebleven bij wat er gebeurt in de rest van de wereld ten opzichte van het gebruik van technologie. De lat ligt hoog omdat je allerlei transacties volledig online doen. Consumenten zijn gewend geraakt aan de momentane ervaring.”

Random Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*