Nieuwe tech zal helpen kredietverstrekkers ontstaan uit de pandemie sterker

De stay-at-home orders en sociale distantiëring regels zijn rijden naar huis het belang van technologie en automatisering van het hypotheekproces. Als bedrijven in verschillende industrieën zijn overgestapt naar werk-van-huis structuren, kredietverstrekkers die aarzelden om te investeren in technologie voor kan nu op zoek naar heroverweging.

“Kredietverstrekkers nog steeds op een legacy-systeem met behulp van handmatige procedures en papieren documentatie, hebben waarschijnlijk al gerealiseerd dat ze op een tekort nu,” zei Craig Riddell, executive vice president en chief business officer voor LoanLogics, een leider in hypotheektechnologie. “Hopelijk zal dat hen motiveren om SaaS-toepassingen te overwegen die overal toegankelijk zijn en die al de nieuwste technieken in softwareontwikkeling en AI-mogelijkheden bevatten.”

LoanLogics lanceerde onlangs een nieuwe cloud-native digitale assistent die initiatiefnemers helpt bij het automatiseren van de verwerking van leningsdocumenten genaamd IDEA OnDemand. Het is een Software as a Service (SaaS)-toepassing die machine learning-technologie gebruikt om leningsdocumenten te classificeren en gegevens in seconden te extraheren. Het kan ook worden benaderd door lening officieren, verwerkers en underwriters werken op afstand, het verlichten van de productiviteit knelpunten en het helpen van kredietverstrekkers blijven zaken doen tijdens de crisis.

“We bevinden ons in een uitdagende tijd, dus het toepassen van technologie die gemakkelijk kan worden geïmplementeerd, gemakkelijk te gebruiken en geen extra IT-beheer en minimale verstoring vereist, heeft niets anders dan voordelen,” aldus Riddell. “Bovendien, wanneer werknemers worden geïsoleerd in hun huizen is het uiterst belangrijk om hen de instrumenten om zo productief mogelijk te zijn.”

Random Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*