HomeServices of America benoemt chief diversity and inclusion officer

HomeServices of America, een Berkshire Hathaway affiliate, heeft Teresa Smith genoemd als chief diversity en inclusion officer als onderdeel van het doel van het bedrijf om minderheidshuiseigenaarhip in de VS te vergroten.

HomeServices voegde Smith toe aan zijn executive team om de werknemers- en agent-diversiteitsprogramma’s van het bedrijf te leiden en een cultuur van gelijkheid en inclusie te bevorderen.

“HomeServices is, en zal altijd zijn, gewijd aan het weerspiegelen van de rijke diversiteit van de vele markten en gemeenschappen die we dienen als we kijken te bieden en uit te breiden de mogelijkheid van homeownership aan alle gemeenschappen, “zei HomeServices CEO Gino Blefari. “Het uitbreiden van ons executive leadership team met een persoon van Teresa’s kaliber, passie en energie is een belangrijke eerste stap.”

Smith begon haar carrière als makelaar bij Berkshire Hathaway Georgia Properties. In 2017 trad ze in dienst bij HSF Affiliates als vice president van diversiteit en inclusie voor de Berkshire Hathaway HomeServices en Real Living franchise netwerken. Gedurende haar carrière heeft de 20-jarige vastgoedveteraan ook verschillende erkenningen gekregen, waaronder de Diversity Leader Award van de National Association of Women in the Housing & Real Estate Ecosystem.

Random Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*