Hoe augmented intelligence een leningsfunctionaris naar nieuwe hoogten kan brengen

Als technologie blijft weven zich in de hypotheek proces, het roept de vraag over waar de lening officier past in de toekomst van de industrie. Vooral op de hielen van COVID-19, waar zelfs degenen die bestand zijn tegen verandering werden gedwongen aan te passen, welke rol spelen mensen in de toekomst van de hypotheek?

“We leven in een vertrouwen economie waar vertrouwen is een echte troef, vooral als het gaat om de grootste aankoop van je leven,” zei Ernie Graham, CEO van Homebot. “Machines creëren geen vertrouwen, mensen wel, en dat gaat niet veranderen.”

In feite, Graham zegt dat de mensheid is een lening officier grootste concurrentievoordeel. Dit is waar het concept van augmented intelligence in het spel komt. Augmented intelligence is een uitdrukking van kunstmatige intelligentie (AI) die bedoeld is om mensen aan te vullen en de gebruiker centraal te laten blijven staan in het besluitvormingsproces. Terwijl AI werkt om mensen te vervangen en risico’s elk deel van het proces gevoel transactionele, augmented intelligence wordt gebruikt om systemen die mensen beter te maken creëren.

Graham gelooft augmented intelligence is de weg van de toekomst in de hypotheek-industrie, waar technologie wordt gebruikt om consumenten te machtigen en meer efficiëntie voor kredietverstrekkers te creëren, zodat ze zich kunnen concentreren op het opbouwen van relaties .

Random Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*