Het bouwen van een database van hand-raisers

Huizenkopers maken stappen. De National Association of Realtors ‘2020 markt herstel enquête ondervraagd makelaars en 92% van de respondenten zei dat een deel van hun kopers zijn ofwel terug naar de markt, of nooit verlaten. In de hypotheek en onroerend goed biz, is er vaak wat ruimte tussen de herfinancieren booms en de aankoop seizoenen, maar dit is de tweede zomer op rij waar ze zijn geland recht op de top van elkaar, waardoor het moeilijker voor kredietverstrekkers om zich te concentreren op beide pijpleidingen.

“De realiteit is dat er geen tijd is om op de markt te brengen. Er is maar tijd om te handelen. Kredietverstrekkers moeten overwegen het automatiseren van hun marketingsystemen, vooral als het gaat om refi business,” zei Ernie Graham, CEO en mede-oprichter van Homebot. “Op die manier als er een overlap, lening officieren zijn geen energie uitgeven aan eenmalige marketing in reactie op economische veranderingen.”

Graham stelt voor klanten te voorzien van gepersonaliseerde home finance inzichten om vertrouwen op te bouwen en een database van hand-raisers te bevorderen.

Kredietverstrekkers moeten in staat zijn om hun aandacht te richten op het brengen in de aankoop van het bedrijfsleven en het ontwikkelen van hun relaties met makelaars. Tegelijkertijd moeten ze in deze omgeving met een laag tarief hun vroegere klanten helpen die mogelijk kunnen profiteren van een herfinanciering. Wanneer overlappingen in het bedrijfsleven optreden, illustreert het waarom kredietverstrekkers moeten alomtegenwoordig zijn. Door het automatiseren van hun outreach en het verstrekken van klanten met bruikbare informatie, kredietverstrekkers kunnen tijd besparen en zich richten op de klanten die klaar zijn om deel te nemen.

Random Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*