De voortdurende druk op diversiteit in de kredietverlening

Amerika’s grootste hypotheekverstrekker is niet klaar om het gesprek rond diversiteit te laten kraam. Quicken Loans Mortgage Services (QLMS) Executive Vice President Austin Niemiec zei, terwijl de vooruitgang is geboekt binnen de industrie, het heeft nog een lange weg te gaan.

“We hebben een standvastige inzet voor het bevorderen van diversiteit in recruitment en leiderschap. Door diversiteitsgerichte evenementen te sponsoren, vergroten we onze naamsbekendheid en breiden we kansen uit naar gemeenschappen die ons misschien niet bewust zijn geweest. Dit stelt ons in staat om nieuwe kandidaten uit verschillende achtergronden te ontmoeten en een inclusieve omgeving binnen Quicken Loans te bevorderen,” aldus Niemiec.

Diversiteit en inclusie zijn steeds belangrijker onderwerpen van discussie onder bedrijfsleiders in elke industrie in de afgelopen paar maanden, ingegeven door twee belangrijke mijlpaal gebeurtenissen, waaronder de groei van de Black Lives Matter beweging en het Amerikaanse Hooggerechtshof uitspraak over de Civil Rights Act – een beslissing die nu omvat het blokkeren van discriminatie op basis van seksuele geaardheid en genderidentiteit. Bedrijven nemen maatregelen door hun focus op diversiteit in werving en leiderschapsposities te vergroten en actief strategieën in te voeren om deze doelen te bereiken. Quicken Leningen is een van die bedrijven.

“Streven naar meer diversiteit in ons personeelsbestand is niet alleen het juiste om te doen,” voegt Niemiec toe. “Het is het beste voor het bedrijfsleven.”

Random Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*