De items die elke geldschieter nodig heeft in hun digitale gereedschapskist

Een “digitale hypotheek” is een zin die wordt gegooid rond een veel in de markt van vandaag, maar wat is echt nodig om succesvol te zijn in een steeds veranderende omgeving met opkomende technologieën? De traditionele hypotheek ervaring wordt steeds meer gezien als omslachtig en lastig voor kredietnemers en hypotheek professionals gelijk. Het is essentieel dat directe kredietverstrekkers en de eigenaren van hypotheekbedrijven zich snel en naadloos kunnen aanpassen naarmate er nieuwe tools beschikbaar komen. In feite is de technologie steeds zo verweven in het hypotheekproces dat kredietnemer verwachtingen veranderen.

Terwijl nieuwe tools en technologieën om de hypotheek proces te digitaliseren zijn voortdurend opduiken, veel kredietverstrekkers zijn nog steeds moeite om te profiteren van deze veranderende getijden. “De meeste kredietverstrekkers missen een geïntegreerde tech stack en een echte CRM-systeem dat kan helpen bij het beheren van de lener reis van het eerste contact naar een gesloten lening, helemaal naar een klant voor het leven,” zei Josh Friend, CEO en oprichter van Insellerate.

Insellerate is het hosten van een gratis webinar voor hypotheek professionals om te leren over de items die elke geldschieter nodig heeft in hun digitale toolbox.

De hypotheekindustrie wordt geconfronteerd met een enorme verschuiving, en leiders moeten worden voorbereid op de onvermijdelijke transformaties te komen. Het webinar zal gaan over welke technologie verandering aandrijft en hoe ze kunnen worden ingezet om te concurreren met industriereuzen als Amazon, Quicken en Zillow. Kredietverstrekkers kunnen leren hoe lead management te automatiseren om intelligent te bereiken leners en referral partners, bouwen van een technologie stack om klanten te creëren voor het leven en beter in contact met leners en partners, allemaal in inspanningen om te blijven op de top gedurende het volgende decennium.

Random Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*