CoreLogic lanceert one-stop-shop voor vastgoedverzekeringstechnologie

CoreLogic lanceerde zijn eerste volledig geïntegreerde verzekeringstools die een one-stop-shop bieden voor polishouders in de verzekerings-, hypotheek-, vastgoed- en thuisdienstensector.

De nieuwe technologiesuite voor vastgoedverzekeringen beschikt over virtuele workflowplatforms voor acceptatie en claims, evenals datagestuurde inzichten, portfoliobeheer en risicobewakingsservices voor wereldwijde verzekeringsindustrieën in Noord-Amerika, Nieuw-Zeeland, Europa en Australië.

“Onze volgende generatie geïntegreerde verzekeringsoplossingen zijn innovatief en al het verkrijgen van aanzienlijke marktadoptie zoals blijkt uit de recente overwinningen,” CoreLogic President en CEO Frank Martell gezegd. “Onze uitgebreide oplossingen maken gebruik van onze ongeëvenaarde domeinexpertise in het gehele woningecosysteem, evenals onze unieke activa voor vastgoedgegevens, om de klantervaring aanzienlijk te verbeteren. We hebben nieuwe klanten binnengehaald, zoals Swiss Re Corporate Solutions in Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk en Australië. Deze grote spelers bieden CoreLogic een basis voor verdere groei in de verzekeringssector.”

De toolsuite is gebouwd op een open architectuur- en API-framework en stelt clients in staat om eenvoudig verbinding te maken met een groot aantal insurtech-providers van derden. Volgens CoreLogic helpt dit klanten ook om de vastgoedervaring te verenigen voor polishouders op de woningmarkt.

Random Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*