Boston National Title employs Black Knight’s Expedite suite

Boston National Title gebruikte Black Knight’s Expedite suite van elektronische handtekening en document fulfilment diensten ter ondersteuning van het afsluitende proces en het verbeteren van de digitale titel en afwikkeling ervaring.

De capabilities suite stelt kredietverstrekkers, settlement agents en consumenten in staat om veilig online samen te werken. Daarnaast biedt Expedite hen de mogelijkheid om de tools te integreren met de portals, bronsystemen en documentproviders die ze momenteel gebruiken.

“In de afgelopen maanden en vooral in reactie op de COVID-19 gezondheidscrisis, Boston National introduceerde twee nieuwe sluitingsoplossingen, waaronder onze Front Porch Closings,” zei John Keratsis, CEO van Boston National Title. “Het toevoegen van Black Knight’s Expedite documentatie voorbereiding en het delen van mogelijkheden om onze digitale afwikkeling en sluiting proces zal ons toelaten om een meer collaboratieve en gestroomlijnde ervaring te leveren voor onze kredietverstrekkers, leners en ondertekening agenten.”

Boston National Title verlengde ook zijn contract voor Black Knight’s TitlePoint – een onderzoekstool die grootschalige eigendomsanalyse ondersteunt en titel-, belasting-, documentafbeeldingen en startrecords combineert in uitgebreide zoekpakketten.

Random Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*