Bereid je voor op de onvermijdelijke daling van de herfinancieringsactiviteit door uw verwijzingsnetwerken te sapen

Volgens STRATMOR MortgageSAT directeur Mike Seminari, de huidige low-rate omgeving en de eindeloze stroom van herfinancieren het heeft begaafde hypotheek professionals zal niet eeuwig duren. Wanneer die stroom zal vertragen tot een straaltje is iedereen raden, maar kredietverstrekkers nodig hebben om zich voor te bereiden om opnieuw op jacht naar nieuwe business.

Seminari, in zijn nieuwe rapport Waarom investeren in Referral Partner Relaties, zegt dat in plaats van te wachten op die onvermijdelijke verschuiving te gebeuren en vervolgens aan te passen aan het, kredietverstrekkers zou beter worden bediend door proactief versterken van hun verwijzing netwerken.

“[De kredietverstrekkers] die overleven – en gedijen – zal degenen die bleven opbouwen aankoop-centric relaties gedurende de herfinanciering boom,” Seminari schrijft. “Zowat elke initiator kan gedijen wanneer de tarieven zijn dieptepunt en herfinancieren zijn booming, maar de meest succesvolle initiatiefnemers weten dat een lange levensduur en consistentie in de hypotheekindustrie wordt geleverd met uw vermogen om te bouwen en te ondersteunen een sterke verwijzing netwerk.”

Seminari maakt een erg sterke zaak voor het optimaliseren van verwijzingsnetwerken, en het duurt slechts een stat: In 2019, legt hij uit, 46 procent van de leningen kwam door verwijzingen van makelaars. Met dat in gedachten is het opbouwen van relaties met makelaars een must, ongeacht de onderliggende marktomstandigheden.

Random Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*