Austin Niemiec op de fundamenten die QLMS hebben gebouwd

Quicken Loans werd geboren uit een bescheiden hypotheek makelaardij, Rock Financial, opgericht door Dan Gilbert in 1985. Deze zomer viert het 35 jaar immense groei en innovatie als de grootste hypotheekverstrekker van het land.

In overeenstemming met zijn oorspronkelijke DNA, Quicken Loans Mortgage Services (QLMS) werkt nu met meer dan 45.000 lening officieren en processors. Het recente succes en de groei kwam als een direct gevolg van een stichting diep geworteld in wat het betekent om een makelaar en wat een geldschieter kan bieden om haar partners te helpen slagen.

Het kwam ook rechtstreeks uit feedback. QLMS executive vice president Austin Niemiec zegt dat de geldschieter gebruik gemaakt van focusgroepen, rondetafels, enquêtes en zelfs bracht makelaars uit het hele land naar het hoofdkantoor in Detroit om te luisteren naar hun echte behoeften.

“Door onze omvang hebben we veel te bieden”, zegt Niemiec. “Maar niets van het maakt uit, tenzij we begrijpen wat de makelaar echt wil. De enorme groei die we de afgelopen jaren hebben gezien, is gebaseerd op veranderingen die we hebben aangebracht en die rechtstreeks afkomstig zijn van onze partners en de makelaarsgemeenschap in het algemeen.”

Random Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*