Anthony Casa stapt terug uit AIME-leiding

Anthony Casa is een stap terug van de leiding van de Vereniging van Onafhankelijke Hypotheek Experts (AIME) na het ontvangen van wijdverbreide veroordeling voor onzedelijke opmerkingen die hij maakte over de vrouw van een concurrent.

Op maandag is gebleken dat Casa wordt aangeklaagd voor smaad voor het maken van ruwe, seksueel expliciete opmerkingen over Theresa Niemiec, de vrouw van Quicken Loans executive vice president Austin Niemiec. Met betrekking tot dinsdag, Flagstar Bank en Caliber Home Loans, beide sponsors van AIME, hadden hun steun ingetrokken. Andere kredietverstrekkers, waaronder Paramount Residential Mortgage Group (PRMG) en United Wholesale Mortgage (UWM) zijn blijven staan door AIME, maar hebben afgegeven verklaringen veroordelen Casa’s opmerkingen.

Op donderdag, Casa bracht een verklaring waarin hij aan te kondigen dat hij zou een “verlof” van AIME te nemen. De volledige verklaring volgt:

De laatste paar dagen sinds mijn eerste verklaring, heb ik mezelf geconfronteerd met vele moeilijke gesprekken die ik verdien te hebben om onder ogen te zien. Ik heb tijd besteed aan het omringen van mezelf met leiders uit de industrie en enkele van de sterkste vrouwen die ik ken, en ik begrijp dat ik het vertrouwen heb verpletterd dat jullie allemaal in mij hebben gehad. Het spijt me echt. Er is geen verdedigen of verontschuldigen wat ik deed.

Random Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*